duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vicenţiu Mocanu- candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea   poate crea locuri de muncă în Vâlcea cu susţinere egipteană

Omul de afaceri vâlcean a intrat din nou în atenţia presei naţionale. Site-ul realitatea.net reia o parte in informaţiile publicate de presa egipteană. Menţionăm că publicaţia egipteană este una dintre cele mai mari din zona asiatică, iar jurnalistul care a discutat cu Vicenţiu Mocanu este extrem de cunoscut în Egipt, fiind unul dintre cei ce l-au intervievat şi pe fostul preşedinte Donald Trump.

„Doctorul Shawqi Saeed, Președintele Consiliului de Administrație al Institutului Superior de Științe Comerciale din El Mahalla El Kubra, Cairo, președintele Grupului de Companii Delta Modernă din România și alți câțiva importanți oameni de afaceri egipteni s-au întâlnit cu Vicențiu Mocanu din
Râmnicu Vâlcea, care este candidat pentru funcția de primar al orașului, alegeri care se vor desfășura în ziua de 9 iunie 2024.

El a discutat cu aceștia despre dezvoltarea relațiilor egipto-române, în scenariul în care va câștiga alegerile, iar oamenii de afaceri egipteni ar lua în calcul să deschidă noi fabrici de producție în Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul în care Vicențiu Mocanu va câștiga alegerile, oamenii de afaceri din Cairo au promis că garantează că mai mulți oameni de afaceri egipteni vor investi în Râmnicu Vâlcea, în planurile lor intrând inclusiv deschiderea fabricii de spumă poliuretanică (burete) pentru canapele, mobilă, etc. și fabrica de saltele, pe lângă alte investiții care se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. Aceștia ar urma să ofere și salarii competitive pentru muncitorii români din Râmnicu Vâlcea”.

Aceasta este o traducere  parţială a articolului din presa egipteană prezentată de realitatea.net în 7 mai, 2024.

Andi Niculescu

spot_img
spot_img

Politica