sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu – AUR- vrea să ducă Râmnicu Vâlcea la un alt nivel

Candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, Vicențiu Mocanu, a participat la un miting electoral de amploare, alături de președintele partidului, George Simion. Au fost prezenți mii de vâlceni care și-au declarat sprijinul pentru tânărul antreprenor vâlcean.

Vicențiu Mocanu este decis să câștige scrutinul de luna viitoare și să ducă orașul la următorul nivel de dezvoltare:

„Este timpul să ducem Râmnicu Vâlcea la următorul nivel! Suntem la o răscruce de drumuri importantă, iar decizia pe care o vom lua va modela viitorul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru anii care vor veni. Alegerile acestea nu sunt doar despre trecut, ci despre prezentul și, mai ales, despre viitorul nostru. Sunt despre sufletul acestui oraș și despre șansa noastră de a-l ridica la nivelul următor. Viața mea a fost și este dedicată muncii și comunității. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la muncă și fără să dau din coate în stânga și în dreapta. Am construit un drum până unde sunt acum prin muncă asiduă și determinare. Cunosc drumul și pe parcursul lui am fost implicat în numeroase activități de responsabilitate socială. Am înțeles ce își doresc de la primar tinerii la început de drum, mamele pentru viitorul copiilor lor, angajații statului și cei de la firmele private, medicii, profesorii, sportivii și mulți alții. VOR ALTCEVA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Motivația mea de a candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea nu vine dintr-un impuls de a mă afirma pe plan politic local, ci din dorința de a face față problemelor reale ale comunității. Văd intrarea în politică ca pe un mod de a oferi înapoi, compensând lipsa de competență și înțelegere în administrația publică cu experiența și angajamentul meu și al echipei mele față de muncă și comunitate. Vâlcenii VOR ALTCEVA. Cred cu tărie că oamenii de business trebuie să se implice activ în politică pentru a lua parte la schimbarea dorită, în loc să stea pe margine și să nu ia atitudine. Pe 9 iunie, trebuie să luăm cu toții atitudine și să votăm fără frică! Pe 9 iunie, votăm ALTCEVA, votăm Vicențiu Mocanu!”.

George Simion a fost întâmpinat cu simpatie de vâlceni și și-a declarat sprijinul necondiționat pentru Vicențiu Mocanu.

„Noi le propunem vâlcenilor o echipă de tineri antreprenori, de oameni care au făcut ceva în viață, pentru familiile lor și care acum sunt deciși să facă ceva și pentru comunitatea locală din care provin. Vicențiu Mocanu are copiii aici, are viitorul aici și vrea să se implice în comunitatea lor. Dăm vâlcenilor oportunitatea de a face alegerea de AUR. În rest competiția le oferă aceleași figuri răsuflate, obosite, corupte”, a spus președintele AUR, George Simion, în fața membrilor AUR și simpatizanților prezenți în centrul Râmnicului.

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor

Realizat de SC Inter Regional Management SRL

CMF:21240330

Politica