duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Spectacole inedite de Zilele Orașului Călimănești

În perioada 18-20 mai 2024, Primăria Călimăneşti organizează manifestări dedicate „Zilei oraşului Călimăneşti”. Cu această ocazie, în stațiunea preferată a turiștilor se organizează spectacole și evenimente culturale de excepție.

“Se apropie Zilele orașului Călimănești. Acesta este evenimentul nostru cel mai important. Sărbătorim anii scurși de la atestarea documentară a localității noastre prin documentul semnat de Mircea cel Bătrân, la 20 mai 1388.

Anul acesta împlinim 636 de ani de istorie locală. 636 de ani cu care avem toate motivele să ne mândrim. Călimănești este una dintre cele mai cunoscute localități din România și una dintre cele mai căutate destinații turistice printre români.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentele dedicate acestei sărbători se derulează pe parcursul a trei zile – 18, 19 și 20 mai 2024 – la Casa de cultură Florin Zamfirescu, pe scena Teatrului de vară din Parcul central, pe terenul de sport și la Centrul cultural din Jiblea Nouă și, din nou, pe scena Teatrului de vară din Parcul central, la Casa de cultură Florin Zamfirescu și la Mănăstirea Cozia, în ultima zi” – anunță Primăria Călimănești.

spot_img
spot_img

Politica