sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Primar acuzat că a lovit cu mașina o femeie dintr-un grup de susținători AUR

Un primar din județul Gorj este acuzat că a lovit cu mașina o femeie care participa la o acțiune de campanie electorală pentru AUR. Edilul neagă acuzațiile. Poliția a deschis dosar penal.

Este vorba despre Robert Păiuși, primarul comunei Stejari (PSD), iar întâmplarea a avut loc, duminică, în satul Băcești. AUR avea o acțiune electorală în localitate, cu mai mulți oameni. Primarul Păiuși a trecut cu mașina printre ei și ar fi lovit cu oglinda mașinii o tânără de 24 ani, care ar fi fost cu un copil în brațe. Edilul și-a continuat drumul către Primărie.

El susține, într-o postare, live, pe facebook, că cineva i-a dat cu pumnul sau mâna în oglindă și că este o înscenare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am vrut să mă dau jos, am văzut că deja veneau spre mine agitați. Mi-am continuat mersul spre Primărie. Am ajuns la Primărie, am constatat că oglinda nu avea nimic, decât scăpase din clipsuri”, a afirmat primarul din Stejari.

A considerat că acesta nu este motiv pentru a anunța Poliția. Cei de la AUR au sunat la 112 și mai multe persoane au protestat la ușa Primăriei.

„Acum cei de la AUR au venit că am dat peste ei, că i-am lovit, că au chemat salvarea. Au venit aici cu amenințările. Orice om are o limită nici eu nu pot să spun că am încercat pe cât am putut să fiu în control psihic dar la un moment dat orice om are o limită. Când vin 20-30 de inși pe aici și încep să înjure, să te amenințe… Ăștia sunt cei de la AUR, asta este formațiunea lor, așa consideră ei că câștigă prin manipulare, cumpărare, amenințare și azi victimizându-se că i-am călcat cu mașina”, a mai spus Robert Păiuși.

Poliția a declanșat o anchetă.

„În cursul zilei de 19 mai, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băcești.
Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

sursa foto: facebook/ Robert Păiuși

Politica