sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

36 de angajatori au confirmat participarea la bursa de job-uri

36 de angajatori din județul Olt au confirmat participarea la Bursa generală a locurilor de muncă ce va avea loc pe 17 mai, în Slatina și Caracal.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt a contactat, până acum, 110 agenți economici. Cei care au confirmat oferă aproape 400 de locuri de muncă.

„Până la această dată au fost contactaţi 110 agenţi economici, din care  36 au confirmat participarea, cu un număr de 381 locuri de muncă vacante,din care 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer,  specialist in domeniul calitatii, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator masini, operator introducere date, casier, lucrator comercial, confectioner, ambalator manual și muncitori necalificaţi”, potrivit AJOFM Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții Agenției speră că și alți angajatori din județ vor veni la Bursă, astfel încât oferta pentru oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă să fie cât mai mare.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc, vineri, începând cu ora 9.00, în Slatina, la Casa de Cultura a Sindicatelor și la Caracal, în sediul Agenției Locale Caracal.

Politica