sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ronald Gavril a cucerit centura WBC Latino la gala Anamariei Prodan, de la Craiova

Ronald Gavril l-a învins pe mexicanul Carlos Gallego Montijo și a cucerit centura WBC Latino în cadrul galei organizate de Anamaria Prodan la Sala Polivalentă din Craiova. Ronald Gavril a profitat de abandonul lui Carlos Gallego Montijo și și-a trecut în palmares centura WBC Latino la categoria semigrea. Mexicanul a fost nevoit să abandoneze în repriza a șaptea după o accidentare la brațul stâng.

„Am simțit fiecare lovitură pe care a primit-o Ronald. De-asta mă și mișcam. Titlul rămâne în România și sunt atât de fericită că și-a pus în palmares și această centură, la Craiova, acasă la mine.

Trebuie să mă duc să-l iau în brațe și să ne liniștim. Urmează gala de la Zalău unde suntem invitați în câteva zile. Urmează o vacanță de câteva zile. Ronald, de la 15 ani, are 3 antrenamente pe zi. Vacanțele noastre sunt între cele 3 antrenamente pe zi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Urmează o altă gală în noiembrie. Așteptăm data perfectă cu meciuri foarte tari, probabil cu o centură mondială. Probabil în București. Este prima oară în istorie când sunt două centuri mondiale într-o singură gală. Publicul mi s-a părut foarte bune, mă bucur că ați fost alături de noi”, a declarat Anamaria Prodan după gala de box de la Craiova.

Pugilistul Ronald „The Thrill” Gavril, iubitul Anamariei Prodan, a dominat partida împotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo și a obținut cea de-a 25-a victorie la profesioniști.

„A fost bine, centura a rămas în România. Am avut un meci dificil cu un sportiv puternic din Mexic, un stat care produce foarte mulți campioni. La ei, boxul profesionist e pe primul loc. A trebuit să controlez adversarul, să-l țin la distanță, să nu se apropie de mine. A cedat loviturilor. Sunt bine, sunt fericit, sunt acasă. A fost bine pentru mine că a cedat. Mă așteptam să fie puternic.

Îmi doream de mult să joc în România și iată că s-a întâmplat. Familia mi-a fost alături, a fost ceva unic. Oltenii au venit la gală, știam că sunt iubitorii sportului de contact. M-au susținut și le mulțumesc. Am avut emoții”, a spus și Roland Gavril, la finalul meciului.

Flavius Biea a cucerit, de asemenea, centura WBC Latino la categoria mijlocie după victoria obținută după 7 reprize împotriva argentinianului Jonathan Jose Eniz. Sud-americanul a abandonat din cauza unor dureri la umărul drept.

Politica