sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Investiții în Eșelnița

Investiții în Eșelnița. A fost semnat un contract de un milion lei, pentru reabilitarea unui drum. Banii vin de la Guvern.

„Comuna Eșelnița se află în cea mai importantă zonă turistică din județul Mehedinți, în Clisura Dunării, iar investițiile implementate de primarul Marius Vâșcă, alături de echipa PSD aduc beneficii locuitorilor și deschid mai mult zona în fața turiștilor!

Primarul Marius Vâșcă a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul “Realizare infrastructură de asfaltare, strada Salcâmilor – prelungire până pe DN 57, în comuna Eșelnița”, finanțat cu fonduri guvernamentale, în cadrul PNI “Anghel Saligny”, în valoare de 1 014 520 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o investiție importantă pentru oamenii din localitate și îi doresc mult succes Marius Vâșcă în implementarea proiectului”, a afirmat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Potrivit acestuia, în cadrul PNI “Anghel Saligny”, la Eșelnița avem proiecte în valoare de aproape 10 milioane de lei pentru infrastructura de utilități și asfaltare.

Politica