sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Parteneriat pentru dezvoltarea învățământului universitar în Severin

Universitatea din Craiova are la Drobeta Turnu Severin, în prezent, 13 extensii ale facultăților instituției de învățământ superior, iar președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți spune că are convingerea că, în viitor, vor fi și alte alte proiecte comune pentru a sprijini învățământul universitar din județ.

Declarația a fost făcută cu ocazia inaugurării bazei sportive din Strada Călugăreni din Severin.

„În urmă cu ceva timp, într-o bună colaborare pe care Consiliul Județean Mehedinți o are cu Universitatea din Craiova, am pus bazele unui parteneriat cu domnul rector, prof. univ. dr. Cezar Spânu pentru a completa eforturile de a dezvoltă învățământul universitar din județul Mehedinți. M-am aflat cu domnia sa, la inaugurarea bazei sportive din strada Călugăreni, din Drobeta Turnu Severin, investiție realizată de Consiliul Județean Mehedinți, pe de o parte, pentru a sprijini activitatea Facultății de Educație Fizică și Sport, iar pe de altă parte, pentru a amenaja zona adiacentă Centrului Universitar care are acum un aspect îngrijit și este utilă cadrelor universitare și studenților. Platforma de aproximativ 3 000 mp a fost asfaltată și marcată pentru terenuri sportive, locuri de parcare, alei pietonale și dispozitive de scurgere a apelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Le doresc mult succes tuturor celor care își desfășoară activitatea aici și îi mulțumesc domnului prof. univ. dr. Cezar Spânu, pentru faptul că sprijină învățământul universitar din Drobeta Turnu Severin”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Politica