joi, iunie 20, 2024

Ultima ora

Sport

59 de angajatori vin la Bursa locurilor de muncă

59 de angajatori și-au anunțat, până acum, participarea la Bursa generală a locurilor de muncă ce va avea loc pe 17 mai, de la ora 10, la Palatul Cultural „Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin. Aceștia vor pune la dispoziția mehedințenilor peste 400 de locuri de muncă.

“În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la inceputul lunii aprilie 2024 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 130 angajatori contactaţi, 59 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de acestia fiind de 440, din care 24 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucratoare, usoara, comerţ, hoteluri si restaurante, alimentaţie publică, transporturi, constructii, diverse activităţi de prestări servicii, intr-o gama foarte variata de meserii”, potrivit reprezentanților Agenției Județene Pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mehedinți.

Aceștia mai spun că vor încerca, până pe 15 mai, să convingă și alți angajatori să vină la Bursă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Scopul acestui târg de job-uri este „ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale”.

La acesta sunt așteptați toți mehedințenii care se află în căutarea unui loc de muncă.

Politica