duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

5 transferuri noi la CSU Craiova

Costel Gâlcă l-a convins pe Mihai Rotaru că a aluat decizia corectă atunci când l-a adus pe banca celor de la CSU Craiova. Oltenii sunt în grafic pentru a se clasa pe locul 2. În sezonul viitor, trupa din Bănie trebuie să câștige campionatul, iar noul antrenor al alb-albaștrilor deja a discutat cu patronul echipei despre mutări. Aceștia au ajuns la concluzia că va fi nevoie de mai multe întăriri.

Finanțatorul de la CSU Craiova spune că e dispus să transfere chiar și 5 jucători noi, dacă aceasta va fi dorința antrenorului. Mihai Rotaru susține că îl va lăsa pe Costel Gâlcă să aleagă ce întăriri face și ce fotbaliști aduce.

E treaba lui Gâlcă cum se va pregăti echipa pentru sezonul viitor. Nu eu aduc jucători, staff-ul îi va aduce. O să fie 3-4, poate chiar 5. E normal, tot timpul trebuie sânge proaspăt. O să avem o discuție săptămâna viitoare despre plecări și deja vorbim despre veniri. Orice antrenor vrea să aibă la pregătire toți jucătorii”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania de transferuri din iarnă nu a fost cea mai bună, când Rotaru s-a consultat cu Petev. Soiri și Blesa nu au reușit să se integreze, în timp ce Maldonado și Anzor s-au impus abia după instalarea lui Gâlcă.

spot_img
spot_img

Politica