duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Prima provocare: FC Botoşani

CSU Craiova va debuta duminică în noul sezon. Craiovenii vor întâlni, de la ora 18.30, pe stadionul Extensiv din Bănie, gruparea moldavă FC Botoşani, echipă ce sezonul trecut a încheiat campionatul pe locul opt, dar s-a calificat în primul tur preliminar al Ligii Europa, după ce toate echipele clasate pe locurile 2-7 n-au avut drept de participare, inclusiv trupa lui Cîrţu şi Săndoi, care a terminat pe locul cinci.

Botoşănenii au remizat pe teren propriu în manşa tur a dublei europene, contra georgienilor de la Tskhinvali, scor 1-1, iar ieri seară, după închidere ediţiei, au disputat şi partida retur, în deplasare. Se poate considera că gruparea pregătită de Leo Grozavu are un avantaj înainte disputei cu CSU, prin cele două meciuri oficiale deja susţinute, în timp ce craiovenii au prestat doar în amicale, dar au făcut-o cu succes. Deşi speră să prindă o poziţie de cupă europeană în sezonul viitor, formaţia din Bănie nu a fost foarte activă pe piaţa transferurilor.

Singura achiziţie de marcă a fost fundaşul bulgar Apostol Popov, un jucător în vârstă de 32 de ani, ce a venit de la TSKA Sofia, alături de revenirile lui Curelea şi Ferfelea la echipă, de la care se vrea un randament superior în stagiunea ce urmează. În sensul opus, cel mai important fotbalist care a părăsit Craiova este Pablo Brandan. Va fi interesant de urmărit prima prestaţie a formaţiei craiovene în noul sezon, după ce în perioada dintre stagiuni, nu s-au schimbat multe în lotul echipei. În sezonul precedent, CSU Craiova şi FC Botoşani şi-au împărţit victoriile, fiecare pe teren propriu. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: csuc.ro

spot_img
spot_img

Politica