miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Incertitudinea planează asupra lui ACSVM Craiova

Echipa doljeană nu a avut rezultate deloc strălucite în sezonul trecut. La finalul turului, nu avea nicio victorie în cont şi era pe ultima poziţie a clasamentului în seria a IV-a. Din primăvară, odată cu venirea lui Victor Naicu la cârma echipei,  formaţia a  început să mişte ceva mai bine, dar fără să aibă resurse financiare, lotul a fost unul subţire, iar rezultatele au fost pe măsură posibilităţilor. Sportiv, ACSVM Craiova a reuşit să se salveze, încheind campionatul pe poziţia a 12-a cu un bilanţ de 19 puncte, patru victorii, şapte remize şi 13 înfrângeri. Formaţia adoptată de Işalniţa se află însă acum aproape de a reveni în ligile judeţene sau chiar de desfiinţare. Problemele financiare şi rezultatele neconvingătoare din ultimele sezoane împing în această direcţie.

Până la această oră, viitorul echipei nu se cunoaşte. Oficialul Dumitru Firu spune că se va afla ceva concret până pe data de 15 iulie, când “municipalii” sunt programaţi pentru prima etapă naţională a Cupei României, în compania lui CSU II Craiova, pe stadionul “Extensiv”.

“Nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa. Nu am nicio informaţie concretă momentan. Până pe 15 iulie ar trebui să ştim dacă revenim sau nu, şi în ce ligă”, a spus Firu. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Naicu: “Nu ştiu ce se va întâmpla cu echipa, eu mi-am încheiat contractul” 

Tehnicianul lui ACSVM Craiova din returul sezonului trecut, cel care a reuşit să scoată echipa din impasul în care se afla şi să o salveze de la retrogradare, a declarant că şi-a încheiat contractual cu formaţia doljeană şi nu ştie ce se va întâmpla în continuare. El consideră că şi-a îndeplinit misiunea pentru care a fost ales la timona echipei, iar dacă va continua sau nu la Işalniţa ţine numai de deciziile şi proiectul pe care, eventual, îl vor aborda cei din conducere.

“Eu la finalul sezonului mi-am încheiat contractul. Momentan sunt la Bucureşti, la cursurile de licenţă pentru antrenori şi chiar nu ştiu ce se întâmplă la echipă. Consider că mi-am îndeplinit misiunea pentru care am fost chemat, dar mai departe contează ce decizie vor lua conducătorii. Sunt probleme financiare. Aştept să văd  ce hotărâre se va lua şi în funcţie de asta îmi voi alege drumul în continuare. Pentru moment, vreau să mă concentrez pe cursurile de antrenori, să învăţ cât mai multe”, a declarat Victor Naicu.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica