duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sorin Cârțu crede că Rotaru îl vinde pe Mitriță în Arabia Saudită

Alex Mitriță a revenit la CSU Craiova pentru a câștiga campionatul. Mihai Rotaru l-a convins pe mijlocaș să semneze cu trupa din Bănie, pe un salariu mult mai mic decât ar fi obținut în străinătate. Acum, fotbalistul și clubul trebuie să facă o alegere importantă. Oltenii îl pot vinde pe jucător pentru o sumă importantă sau îl păstrează pentru a forța câștigarea titlului, în sezonul viitor.

Sorin Cârțu a auzit de interesul lui Gigi Becali pentru Mitriță, dar nu crede că vedeta alb-albaștrilor poate ajunge la FCSB. Fostul președinte al clubului din Bănie spune că Mihai Rotaru îl vinde pe jucător direct în Arabia Saudită, dacă vrea să facă o afacere.

Nu cred, nu poate să facă o asemenea prostie. Nu se duce. Mitriță dacă pleacă undeva pleacă afară. A venit din Arabia Saudită pentru Mihai (n.r. – Rotaru). Pentru relația lor de prietenie, de rudenie. E naș-fin cu Mihai. Sunt foarte apropiați. Alex, aici, nu a primit banii din Arabia Saudită, că doar nu e Mihai Rotaru emir. Dar Mitriță, anul ăsta a câștigat foarte bine aici ca fotbalist. Poate cel mai bine din România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a fost ținut la super interes. Și i s-a acordat super atenție anul ăsta. Dacă pleacă, nu poate să plece la FCSB. Pleacă afară, în Arabia Saudită, la asta s-a referit Mihai Rotaru când a spus să vadă ce face din vară și Mitriță. Se poate duce undeva unde să acopere ce a pierdut anul ăsta. Chiar dacă aici a fost ținut foarte bine și i s-a dat foarte mare atenție, el a pierdut niște bani, că putea să mai rămână pe undeva pe acolo și mai lua 1.000.000 de euro”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

spot_img
spot_img

Politica