duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Orice jucător de la CSU Craiova e de vânzare. Rotaru confirmă: „Vor pleca”

Mihai Rotaru spune că nu doar Alex Mitriță poate fi vândut în această vară. Patronul alb-albaștrilor explică faptul că dacă primește oferte bune pentru anumiți fotbaliști, aceștia pot pleca din Bănie.

(n.r.-”Pleacă Alex Mitriță?”) ”Dacă există o ofertă bună pentru jucători, vor pleca. Noi plecăm de la premisa că avem toți jucătorii cu noi. Pe poziția de număr 10 avem Houri și Mitriță. Trebuie să fii pregătit, să ai rezervă”, a afirmat Mihai Rotaru la Fotbal Club.

Oltenii se laudă cu salarii mari. Mihai Rotaru susține că jucătorii de la CSU Craiova au contracte bune, cum ar fi primit în Turcia sau Portugalia. Totuși, performanțele craiovenilor nu au fost la cel mai înalt nivel, în ultimii ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem 4 echipe care oferim salarii foarte bune. Putem spune că oferim salarii la nivelul Turciei, nu vorbim de Galatasaray, Fenerbahce sau Beșiktaș.  La fel și cu Portugalia, exceptând Sporting, Benfica, Porto, dăm salarii la nivelul lor. Putem să plătim salarii ca în La Liga, dar nu vorbim de primele șapte echipe. Pentru jucători care pot să facă diferența, oferim salarii bune. L-am adus pe Mitriță, n-am putut să-i dăm un milion, dar e clar că n-a venit pe 150.000 de euro.”, a mai declarat finanțatorul alb-albaștrilor, potrivit sursei citate.

spot_img
spot_img

Politica