duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fetele de la CSU Craiova au promovat în Liga 2 Feminin fără înfrângere

Fetele de la CSU Craiova se vor număra printre protagonistele viitorului sezon al Ligii 2 Feminin. Oltencele au reușit promovarea în liga secundă, cu trei etape înainte de finalul actualei stagiuni a celui de-al treilea eșalon.

Echipa feminină de fotbal a clubului oltean a avut un parcurs excelent până acum, fiind neînvinsă în Seria a 2-a, din care mai fac parte formațiile ACS Petrolul 52 Ploiești, ACS Student Sport Alba Iulia, FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA și AFC Prahova Ploiești.

Artizanii succesului echipei CSU Craiova sunt soții Aurora Ungureanu-Dobre și Marian Dobre. În timp ce Marian este cel care se ocupă în principal de echipa U15, Aurora a avut „pe mână” echipa de senioare, care, după cum spune chiar ea, „e de fapt una de junioare”!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tradiția fotbalului feminin la Craiova se pierde în negura timpului. Bănia a dat una dintre primele campioane ale României după 1990. CFR Craiova cucerea în 1992 titlul de campioană și era o forță în acei ani. Activitatea la CSU Craiova a început în 2020.

Eram în februarie 2020 atunci când am făcut primele selecții, am pus bazele echipei de azi. Din păcate a venit Pandemia și ne-a tăiat puțin aripile. Am ținut legătura cu fetele online, ne-am continuat așadar activitatea, dar a fost foarte greu”, a ținut să precizeze Aurora Ungureanu-Dobre, conform frf.ro.

La Craiova sunt legitimate în acest moment aproximativ 70 de fete, la toate categoriile de vârstă. Activitatea echipei de fete se desafășoară pe arenele „Extensiv” și „Aripile”, ultima fiind parte a Centrului Turistic pentru Agrement și Sport din Craiova.

spot_img
spot_img

Politica