duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primul copil al lui Meghan și Harry a împlinit 5 ani! Familia Regală, fără reacție

În trecut, Familia Regală își exprima urările de „La mulți ani” pentru membrii familiei Sussex, chiar și după ce Meghan și Harry au renunțat la angajamentele lor regale

Prințul Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, Meghan Markle și Prințul Harry, a împlinit 5 ani. Celebrarea zilei de naștere a avut loc în familie, alături de membrii săi apropiați, inclusiv sora lui mai mică, Lilibet, în vârstă de doi ani. Archie Harrison s-a născut pe 6 mai 2019, la spitalul Portland din Londra. Cu toate acestea, aniversarea sa de cinci ani nu a fost menționată pe rețelele de socializare ale Familiei Regale, conform perfecte.ro.

Cu toate că este obișnuit ca Familia Regală, reprezentată atât de regele Charles, cât și de familia prințului William, să transmită cele mai sincere urări cu ocazia zilei de naștere a unui membru al familiei pe rețelele de socializare, de data aceasta, Archie a fost omis.

În trecut, Familia Regală își exprima urările de „La mulți ani” pentru membrii familiei Sussex, chiar și după ce Meghan și Harry au renunțat la angajamentele lor regale. Chiar și Regina, în același an în care Meghan s-a mutat în America, i-a transmis urările de ziua ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate acestea, în august 2023, reprezentanții regali au anunțat că, de acum înainte, conturile de socializare oficiale ale Familiei Regale vor marca doar zilele de naștere ale membrilor activi ai acesteia. Archie și sora sa, Lilibet, locuiesc în California și nu mai mențin contact cu familia din Marea Britanie.

Foto: Digi24

spot_img
spot_img

Politica