duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pamela Anderson a făcut furori la Met Gala 2024

Actrița care a făcut furori în serialul „Baywatch” a apărut pe covorul roșu de la Met Gala 2024 într-o ținută incendiară

Pamela Anderson nu a lipsit de la Met Gala 2024, eveniment care a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, de culoare deschisă, actrița a încercat să respecte codul vestimentar și și-a înfrumusețat cocul cu pene, conform Libertatea.

Actrița în vârstă de 56 de ani, care a făcut furori în serialul „Baywatch”, a apărut pe covorul roșu de la Met Gala 2024 îmbrăcată într-o rochie bej, lungă până la podea, semnată Oscar de la Renta. În partea de sus, rochia a avut un corset cu volane și un decolteu asimetric, iar în partea de jos a fost vaporoasă, cu o trenă lungă.

În timp ce în ultimii ani Pamela Anderson a preferat mai mereu un look lipsit de machiaj, acum, la Met Gala 2024, ea a purtat totuși make-up, dar unul discret, cu fard roz la ochi și luciu pe buze. Pentru a-și completa ținuta, la gât actrița a purtat două coliere, iar părul blond l-a avut coafat într-un coc, care a fost înfrumusețat cu pene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă rochia ei nu a respectat codul vestimentar al evenimentului de fashion din New York, Pamela Anderson a încercat să salveze ținuta cu coafura cu pene. Met Gala 2024 a avut ca temă anul acesta „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, celebrare a textilelor de epocă și a creațiilor de modă de-a lungul anilor, iar codul vestimentar a fost „The Garden of Time” (în trad. – Grădina Timpului), inspirat de povestea cu același titlu a lui J. Ballard, scrisă în 1962.

Foto: People

spot_img
spot_img

Politica