duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Alex Mitriță, răspuns clar pentru Becali: „Nu se pune problema să merg la Steaua”

Alex Mitriță este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1. El a reintrat în atenția lui Gigi Becali după evoluțiile bune pe care le-a avut în acest sezon. Mijlocașul trupei din Bănie nu vrea la FCSB și a spus acest lucru, foarte clar, la finalul meciului direct, de luni seara, câștigat de alb-albaștri cu scorul de 2-0.

O victorie muncită, eu zic că am făcut un meci foarte bun. Aveam nevoie de această victorie pentru a ne menţine în lupta pentru locul doi. Mă simt mult mai bine de la meci la meci. Lucrez pentru gleznă, să o întăresc, dar, uşor-uşor, simt că revin la capacitatea maximă. Suntem într-o perioadă bună, sperăm să menţinem această perioadă bună şi să obţinem locul 2, obiectivul nostru.

Nu se pune problema. Le mulţumesc că au fost interesaţi de mine, că m-au dorit acolo, dar nu se pune problema să merg la Steaua. Am vorbit în greacă cu Elias Charalambous. Mi-a spus felicitări, atâta tot. Trag tare în primul rând pentru a termina pe locul 2, obiectivul principal, iar după vă dați seama, trag tare și pentru echipa națională”, a răspuns Alex Mitriță. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica