duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Șoferul mașinii cu celebrele plăcuțe suedeze anti – PSD a intrat în politică

Răzvan Ştefănescu, românul din Suedia care a devenit celebru după ce s-a afișat în țară cu numărul de înmatriculare M…PSD, s-a înscris în partidul lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei.

Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider PNL, pe contul lui de Facebook.

Ludovic Orban spune că el și Răzvan Ștefănescu au în continuare aceeași atitudine „categorică contra PSD”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am rămas amic cu “artizanul” plăcuței suedeze. De astăzi, Răzvan Ștefănescu este și coleg cu mine în Forța Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeași atitudine categorică contra PSD. Și contra USL reloaded”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Răzvan Ştefănescu a intrat în România pe data de 17 iulie 2018, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare conţinând un mesaj obscen la adresa PSD.

Mesajul a devenit în scurt timp viral, pe fondul nemulțumirii de la acea vreme din societate față de guvernarea PSD, iar bărbatul s-a plimbat în întreaga ţară.

Timp de zece zile, bărbatul a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj, scrie hotnews.ro Poliţiştii l-au oprit în Capitală şi i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare şi permisul. Motivul: românul nu avea dreptul să circule cu acele numerele preferenţiale, obţinute în Suedia, pe teritoriul României.

Totuşi a fost nevoie de două săptămâni pentru ca Poliţia să stabilească acest lucru, perioadă în care oficialii de la Bucureşti au corespondat cu autorităţile suedeze.

Deși autoritățile au deschis o anchetă pe numele bărbatului, ulterior dosarul a fost clasat.

Foto: Facebook/Ludovic Orban

spot_img
spot_img

Politica