luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Investiție de 5 milioane de euro, în școlile din Târgu Jiu

Primarul Marcel Romanescu încurajează companiile interesate să participe la procesul de licitație

Prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), sunt alocate cinci milioane de euro pentru investiții în infrastructura școlară din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu încurajează companiile interesate să participe la procesul de licitație pentru furnizarea echipamentelor necesare în unitățile de învățământ din Târgu Jiu.

„Invităm societățile comerciale să se înscrie la licitația pentru dotarea unităților de învățământ din Târgu Jiu cu echipamente IT. Vorbim de o valoare ce depășește 2 milioane de euro, sumă obținută de noi prin PNRR. 5 milioane de euro investim, în total, în școlile din Târgu Jiu, bani pe care i-am adus prin proiectele noastre, aprobate prin PNRR.

Unitățile de învățământ beneficiază de aceste sume pentru dotarea laboratoarelor, dotarea cu mobilier, dar și alte materiale didactice. Urmează, în curând, să demarăm licitațiile pentru achiziționarea mobilierului, dar și a materialelor didactice care vor ajunge la școlile din municipiu. Vă prezint lista unităților de învățământ și valoarea în lei a echipamentelor care vor fi achiziționate”, a anunțat primarul Romanescu, conform Gorjeanul.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica