duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Nicolo Napoli, lăudat și de rivalii de la CSU: „Își cunoaște meseria”

Suporterii celor de la FCU Craiova au fost încântați de revenirea lui Nicolo Napoli, pe care îl consideră antrenorul ideal pentru echipa patronată de Adrian Mititelu. Sorin Cârțu este și el de părere că italianul e un tehnician bun, care își cunoaște meseria și care poate produce rezulte bune pentru fotbalul craiovean.

Revenirea lui Napoli nu l-a surprins neapărat pe Sorin Cârțu. Acesta s-a abținut să discute despre relația dintre antrenor și Adrian Mititelu, dar a subliniat faptul că tehnicianul italian iubește clubul FCU Craiova și că acest lucru a contat destul de mult pentru cea de-a 10-a revenire în Bănie.

„Mie îmi place Napoli ca antrenor. E un antrenor bun care își cunoaște meseria. Nu știu relația pe care o are el cu Mititelu. Ce se întâmplă acolo îi privește doar pe ei. Nu mă interesează. Napoli e un antrenor bun care știe meserie și are o viziune bună. Probabil că așa mare e iubirea. Napoli e tatuat cu dragostea asta pentru FCU. Nu poate să intre la Universitatea Craiova. Îmi pare rău de polemica asta din jurul lui, pentru că nu e un antrenor rău. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ceea ce se întâmplă e normal să se scrie ceea ce se scrie. El nu ar fi meritat tratamentul care i s-a acordat în timp. El tot timpul și-a făcut treaba la FCU atunci când a venit. Nu ai cum să nu faci comentariile respective când te duci și te întorci de 10 ori. Dacă îl lăsa 7-8 ani avea mai multe reușite cu el. Nu merita ce i s-a întâmplat de 9 ori”, a spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

spot_img
spot_img

Politica