joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali crede în CSU Craiova: „Calea liberă s-a făcut”

Gigi Becali spune că CSU Craiova are șanse mari să fie vicecampioană la finalul acestui sezon. Oltenii nu îi dau emoții omului de afaceri din Capitală, pentru că diferența de puncte dintre craioveni și FCSB este una destul de mare. Meciul alb-albaștrilor cu Rapid, încheiat cu scorul de 1-1, l-a convins pe Becali de faptul că formația lui Rotaru încă e capabilă să producă rezultate bune în Liga 1.

În ciuda cuvintelor optimiste, Gigi Becali a avut și o remarcă dură. El a subliniat faptul că Rotaru a făcut transferuri foarte slabe în această iarnă și consideră că rezervele de la CSU Craiova nu ar avea loc nici măcar în tribune, la FCSB.

„Cred în Craiova, poate să vină pe locul doi. Dacă reglează tirul îi văd pe locul doi pe ei. Calea liberă s-a făcut, calea liberă e facută. Joacă pentru ei, dar într-un fel ar fi mai limpede. Mihai poate să limpezească apele. Îi bate în prima etapă când joc cu ultima, joacă cu Farul și a treia joacă cu a patra, adică joacă Mihai cu CFR sau Rapid.  Dacă Screciu la echipa națională a fost mijlocaș, datorită lui ne-am calificat și s-a văzut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce faci, îl duci fundaș central? După spui că nu am bancă, joacă cu jucătorii tăi lasă banca pe care ai adus-o tu. Banca pe care ai adus-o din străinătate nu o las nici în tribune să stea la mine. Mă doare capul, nu mai vreau să dau nume. Faptul că a spus că nu am bancă, atunci îi răspund. La mine nu stă nici în tribune banca lui, le dau câte 100.000 la fiecare să plece. Nu toți, ce a luat acum. Aia veche are calitate, atunci cred în Craiova”, a spus Becali, potrivit fanatik.

Politica