duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

FCU Craiova și-a anunțat obiectivul, după prima victorie din acest sezon

FCU Craiova a reușit prima victorie din acest sezon. Oltenii s-au impus la Botoșani cu 1-0.

După victoria contra moldovenilor, Marcel Pușcaș (62 de ani), directorul general al celor de la U Craiova 1948, a anunțat de câte puncte mai au nevoie oltenii pentru a prinde un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Am obținut și primele trei puncte în acest campionat. Pentru a realiza obiectivul mai avem nevoie de încă vreo 42. Adică 14 victorii în următoarele 26 de etape. Nu e ușor, dar nici imposibil”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În paralel, antrenorul celor de la FCU Craiova, Nicolae Dică, s-a arătat mulțumit de jocul de la Botoșani. Tehnicianul a mizat pe ocaziile multe ratate.

Am avut șase-șapte ocazii clare de a marca și am marcat doar un gol. Marcăm prea puțin, trebuie să fim mai concentrați la finalizare și să marcăm mai multe goluri.

Trebuia să marcăm cel puțin trei-patru goluri. Important e că am avut o atitudine bună. Cei de la Botoșani ne-au pus probleme mai ales la fazele fixe, pentru că au o echipă cu talie.

Obiectivul este acela de a intra în play-off. Avem toate condițiile pentru a intra în play-off. Sunt jucători foarte buni, dar trebuie să jucăm ca o echipă, nu individual. În seara asta, am arătat ca o echipă.

Noi ne dorim ca suporterii să vină alături de echipă. Dacă vom reuși să facem rezultate pozitive, cu siguranță vor veni lângă echipă”, a declarat Nicolae Dică.

spot_img
spot_img

Politica