duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Compagno a uitat de FCU: „FCSB e cea mai faimoasă echipă din țară”

Andrea Compagno a ajuns la FCSB și a început deja să facă declarații controversate, care i-ar putea deranja pe suporterii olteni. Atacantul italian a vorbit la finalul meciului cu Anderlecht, încheiat la egalitate, scor 0-0.

După ce a explicat cum a fost jocul împotriva belgienilor, Andrea Compagno a ținut să spună că a ajuns la cea mai faimoasă echipă din România, chiar dacă acesta, până de curând, a evoluat pentru FCU Craiova, unde spunea că este cel mai bine.

Am făcut un meci bun împotriva unei echipe foarte bune. Am avut una dintre cele mai mari ocazii. Sunt sigur că dacă vom munci tot așa la antrenamente vor veni și punctele. E un prim punct în grupe, dar, cum am zis, am avut ocazii mari. A fost un meci echilibrat, rezultatul este corect. Ne gândim deja la meciul următor, e aproape.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul ia deciziile, dacă joci 5 minute, un minut sau 90 de minute, important e să dai totul. Nu poți să joci la fiecare meci cu aceeași echipă. Avem un lot mare, nu e important cine intră, importantă este echipa. A fost un meci echilibrat. Dacă nu reușim să câștigăm, trebuie să nu pierdem și asta am făcut azi. Ne batem la locul doi. Totul e posibil. E o diferență mare, dar azi am demonstrat că ne putem lupta pentru calificare.

Nu avem timp să ne gândim prea departe. Vine meciul cu Craiova. Pot să vorbesc de când am venit. Rezultatele nu au fost bune cu Farul și cu Voluntari, dar echipa crește de la meci la meci și sunt sigur că vor veni și punctele. Mă simt bine la FCSB, este cea mai faimoasă echipă din România. Sunt sigur că vom lupta pentru titlu. Am auzit despre Neșu înainte de meci. Este o persoană cu inimă mare. A fost o onoare să îl cunosc”, a declarat Andrea Compagno la Pro Arena.

spot_img
spot_img

Politica