marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean ars de viu în propria casă. Pompierii l-au găsit mort

Un craiovean și-a pierdut viața din cauza unei țigări aprinse, lăsată nesupravegheată. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, locuia la etajul 4 al unui bloc de pe str. Henri Coanda, din Bănie și a fost găsit ars, în propria casă, de către pompierii doljeni.

„O persoană din municipiul Craiova, str. Henri Coanda, și-a pierdut viața. În seara zilei de 15.09.2022, pompierii doljeni din cadrul Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuință situată la etajul 4 /4. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu degajare de fum, fără flacără la materiale textile și mobilier. După pătrunderea în locuință, proprietarul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe membrele superioare și spate. În urma incendiului au ars mobilierul și materialele textile din încăpere”, informează ISU Dolj.

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină și la alte două incendii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În noaptea de 16.09.2022, alarma a sunat din nou pentru stingerea unui incendiu izbucnit la reziduuri menajere, în municipiul Craiova, str. Ștefan cel Mare. Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, în urma acestuia arzând peste 30 kg reziduuri menajere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind foc deschis în spații deschise.
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bârca a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol (combină), pe raza com. Bârca”, se mai menționează în comunicatul ISU Dolj.

foto: tvr.ro

Politica