duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO/ Copac prăbușit peste un om care stătea pe banca

Un copac s-a prăbușit peste un om care stătea pe banca, în Parcul Esplanadei, Slatina. Victima a fost transportată la spital cu ambulanța.

„Incredibil! Parcul Esplanadei, Slatina. Un copac tocmai s-au prăbușit peste un om care stătea pe banca. Omul se resimte puternic ca urmare a impactului Am oprit inițial să filmez arborele care tocmai căzuse fără să văd, din strada, că un om stătea îngenuncheat si lovit, in fata băncii. Momentan așteptăm salvarea.

Rădăcinile teiului sunt puternic putrezite. De multe ori lucrările de amenajare a aleilor și a infrastructurii electrice înseamnă, prin neglijenta Doreilor, și tăierea rădăcinilor arborilor. Udarea excesiva poate fi la fel de distructivă pentru arbori. Omul nostru a scăpat doar cu niste contuzii, la prima examinare sumară a medicilor. P.S A venit ambulanta și persoana accidentată merge la spital”, scrie Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu Olt, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce spune IPJ Olt!

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, privind o persoană căreia i-au fost produse leziuni de către un arbore ce ar fi căzut peste aceasta, fapt ce a fost sesizat prin apel 112, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi suferit leziuni după ce un arbore ar fi căzut peste acesta. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în timp ce se afla în parcul din zona Esplanadei, din municipiul Slatina, ar fi suferit leziuni după ce un arbore ar fi căzut peste acesta. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul!”, potrivit IPJ Olt.

Video: Facebook/Octavian Berceanu

spot_img
spot_img

Politica