marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Propunerile USR pentru combaterea crizei energetice

USR Dolj a organizat, joi seara, în Craiova, o întâlnire cu mediul de afaceri și nu numai. La eveniment s-au prezentat soluții privind independența energetică imediată și propunerile USR pentru combaterea crizei energetice și a celei economice.

Ne aflăm alături de dumneavoastră pentru a discuta despre lucruri concrete, lucruri care sunt convins că ne macină pe toți, atât persoane fizice, cât și persoane juridice. Vom vorbi despre soluțiile USR, legate de independența energetică imediată, dar și de contextul pe termen mediu și lung și ce măsuri putem lua, astfel încât să diminuăm impactul acestor creșteri pe care le resimțim cu toții în fiecare zi, în ceea ce privește prețul la energia electrică, dar și la gaze”, a declarat Cezar Drăgoescu, președintele USR Dolj, în debutul evenimentului care a început cu o întârziere de 20 de minute.

În cadrul întâlnirii au fost prezenți deputații USR Cristina Prună, Claudiu Nasui și Dan Pîrșan, antreprenor și membru USR Dolj. Aceștia au fost nevoiți să dezbată provocările mediului de afaceri și ale cetățenilor, în contextul economic actual. S-a vorbit despre cifre, calcule, chiar și despre „Incoming solar radiation” sau „Most of solar energy lost in space”, pentru a se ajunge la Independența energetică imediată, de la care s-a plecat. Evenimentul a fost unul de amploare, „unic” așa cum l-au numit organizatorii, dar s-a vorbit foarte puțin în termeni ușor de înțeles. În mare parte, „înțepăturile” politice au fost cele explicate cel mai clar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica