luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Vremea va deveni caldă în a doua jumătate a acestei săptămâni

Vremea va deveni caldă în a doua jumătate a acestei săptămâni, cu temperaturi maxime care vor ajunge la 22 de grade, anunță meteorologii.

În Oltenia, după două zile normale termic, vremea se va încălzi în perioada 3 – 5 noiembrie, când se va ajunge la o medie regională a temperaturilor maxime de 17-20 de grade şi minime de 9-11 grade. Apoi temperatura aerului va scădea până pe 7 noiembrie, iar pe parcursul celei de-a doua săptămâni, cu mici variaţii de la o zi la alta, media temperaturilor maxime va avea valori de 13-15 grade, iar cea a minimelor de 5-7 grade.

Temporar va ploua în general slab în intervalele 2 – 3 noiembrie şi 5-7 noiembrie, iar ulterior, probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată spre sfârşitul intervalului celor două săptămâni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, valorile termice vor fi în creştere până în perioada 4-5 noiembrie, când media maximelor va atinge 14-15 grade, iar cea a minimelor va fi de 4-6 grade. Vremea se va răci pe 6 şi 7 noiembrie, devenind apropiată de normalul termic al acestei perioade pe tot parcursul celei de-a doua săptămâni, când nu sunt estimate variaţii mari de la o zi la alta astfel că se vor înregistra medii ale temperaturilor maxime de 7-10 grade şi ale minimelor de 1-3 grade.

Vor fi precipitaţii în general slabe, predominant ploi, în intervalele 2 – 3 noiembrie şi 4-7 noiembrie. Ulterior, probabilitatea pentru precipitaţii va fi ceva mai ridicată în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.

Politica