duminică, mai 12, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciucă, în Mehedinți, la depunerea candidaturilor PNL

Liberalii mehedințeni și-au depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Severin, dar și pentru Consiliul Județean. Președintele partidului, Nicolae Ciucă, a fost prezent în județ, fiind organizată și o prezentare oficială a candidaților.

Preşedintele PNL Mehedinţi, deputatul Virgil Popescu, este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta-Turnu Severin. La președinția Consiliului Județean, liberalii mehedințeni îl propun pe Dumitru Mărculescu.

“A fost o zi importantă pentru mine, pentru liberalii din Mehedinți. Astăzi, împreună cu președintele PNL Nicolae Ciucă, mi-am depus dosarul de candidatură pentru primăria Drobeta Turnu Severin. După care, în prezența a peste 2.000 de liberali mehedințeni împreună cu Dumitru Mărculescu, candidatul PNL la Consiliul Județean, am lansat candidații liberali la primăriile din județ, la Consiliul Local și la Consiliul Județean. S-a văzut că echipa PNL este o echipă puternică și împreună suntem și mai puternici. Le mulțumesc tuturor colegilor mei liberali din Mehedinți că au arătat că suntem uniți, că ne dorim să obținem victoria pentru mehedințeni. Avem proiecte importante și de impact pentru dezvoltarea Severinului, pentru dezvoltarea județului Mehedinți. Sunt convins că cetățenii ne vor da votul în data de 9 iunie, pentru a le putea pune în practică. Vreau să le mulțumesc și colegelor de la București care ne-au fost alături: ministra Educației Ligia Deca și senatoarea și președinta OFL Nicoleta Pauliuc”, a menționat Virgil Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său, Dumitru Mărculescu a afirmat: „Mehedinţiul a ratat toate etapele de dezvoltare şi am certitudinea că PNL oferă cea mai bună alternativă la această guvernare şi o echipă cu experienţă cu bună credinţă, cu onestitate şi speranţa că judeţul poate fi dezvoltat”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că a venit în Mehedinți să schimbe „culoarea de afară”.

„Nu a existat o proiecţie clară asupra modului în care se poate pune în valoare potenţialul zonei. (…) Dacă mă uit în sală, vedem culoarea albastră şi galbenă. Fraţilor, afară e roşu. Ca atare, am venit aici să schimbăm culoarea de afară. Am venit aici să vorbim, nu să ne convingem unii pe alţii. Este nevoie să convingem cetăţenii despre valoarea administraţiei liberale. Spunea Virgil în filmul de prezentare că este ireal (n.red.ce se întâmplă în Dr.Tr.Severin). Nu, Virgile, e real. Ceea ce ai văzut acolo e real. Din păcate, realitatea arată aşa. Rostul tău, al echipei tale, al domnului Mărculescu este să facem totul ca în patru ani să devină ireal. După patru ani de zile, când lumea va trece pe-aci să zică nu se poate, este ireal, nu se putea întâmpla în aşa de puţin timp”, a spus, conform Agerpres, Nicolae Ciucă.

Politica