joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

SCM Rm. Vâlcea a remizat cu Turnu Măgurele și rămâne pe primul loc

Fotbaliștii de la SCM Râmnicu Vâlcea au jucat pe propriul teren partida din runda cu numărul cinci a turneului de play-off în fața principalei contracandidate la primul loc al clasamentului, Cetatea Turnu Măgurele.

Elevii lui Gabriel Mangalagiu au primit gol încă din minutul 4 și oaspeții au punctat și în minutul 41 pentru 2-0, care a fost și scorul înregistrat la pauză. Oaspeții au rămas, însă, fără tehnicianul Vali Bădoi, cel care a fost eliminat pentru proteste. Repriza a doua a fost dominată cu autoritate de gruparea din Zăvoi care a redus din diferență în minutul 66, după ce Bogdan Lăzărescu a reluat o minge centrată de Neagu.

Egalarea a venit cu zece minute înainte de final, Tilioiu punctând de la punctul cu var după un penalty acordat de centralul întâlnirii, pentru henț. SCM a avut șansa să reușească „remontada”, dar Turu a nimerit bara din situație favorabilă. S-a terminat 2-2 și vâlcenii rămân pe primul loc al clasamentului în Seria VI, la trei puncta distanță de Cetatea Turnu Măgurele. Tot în turneul play-off, Viitorul Dăești a cedat cu 1-2 în deplasarea cu Vedița Colonești și e ultima în ierarhie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În turneul play-out, ambele reprezentante ale Județului Vâlcea au au pierdut în deplasare. Cozia Călimănești a cedat cu 0-4 la Unirea Bascov, în timp ce Flacăra Horezu a fost învinsă la limită (0-1) de Petrolul Potcoava.

Andi Niculescu

Politica