miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul ANL și-a depus candidatura pentru șefia CJ Olt

Emanuel Oproiu, director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Olt. Liberalii au depus, la Biroul Electoral Județean, și lista cu candidați pentru mandatele de consilieri județeni.

Secretar general al PNL Olt, Ionel Emanuel Oproiu, a afirmat că vrea ca județul să devină unul modern și competitiv.

„Prin depunerea candidaturii pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Olt intru în competiția electorală cu determinarea unui om care consideră că are echipa, experiența, mijloacele și viziunea necesară pentru dezvoltarea județului Olt.

Consider că după ani întregi de decizii marca PSD este momentul unei schimbări, este momentul pentru oamenii potriviți, care cunosc foarte bine problemele și prioritățile acestui județ. Cu siguranță acești oameni fac parte din echipa Partidului Național Liberal. Principalele mele obiective în această candidatură sunt legate de dezvoltarea economică, îmbunătățirea infrastructurii, încurajarea investițiilor și promovarea culturii și tradițiilor locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vreau ca Oltul să devină un județ modern, competitiv și atractiv pentru toți cei care trăiesc aici și pentru cei care doresc să ne viziteze.

Dar obiectivele mele nu pot fi realizate doar de mine. Am alături echipa Partidului Național Liberal și am nevoie și de sprijinul vostru, de ideile și sugestiile voastre, de energia și dorința voastră de a contribui la dezvoltarea județului nostru.

Pe parcursul campaniei ne vom întâlnim în toate comunitățile, vom găsim soluții împreună și le vom aducem în viață. Îmi doresc să eliminăm barierele dintre noi și să fim constructivi în găsirea unor soluții pentru transformarea județului într-un loc în care fiecare cetățean se simte valorizat, respectat și protejat.

Am trecut prin multe etape în cariera mea și am cumulat experiență în administrarea publică, colaborarea cu diferite instituții și dezvoltarea proiectelor sustenabile.

Prin candidatura mea îmi asum să fiu un partener de încredere și dedicat comunității și sunt absolut convins că în următorii 4 ani vom ști să facem o administrație în sprijinul locuitorilor județului Olt”, a declarat Emanuel Oproiu.

La rândul său, preşedintele PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, a afirmat: „După 34 de ani în care judeţul Olt a fost condus de o caracatiţă pesedistă, cred că, în acest an, judeţul Olt are o şansă. După 34 de ani, judeţul Olt a devenit fruntaş, unul dintre judeţele cu cei mai mulţi asistaţi social. Acum 34 de ani, judeţul Olt era unul dintre cele mai industrializate judeţe din România. Dacă a fost nevoie de 34 de ani ca acest judeţ să ajungă o ruină, vă garantez că în această zi oltenii trebuie să înţeleagă că li se oferă o şansă. Această caracatiţă a corupţiei, această caracatiţă a infracţionalităţii instituţionalizate cred că începând de astăzi va dispărea în judeţul Olt”.
Pe de altă parte, Știrbu a declarat, pentru Agerpres, că la alegerile locale din 9 iunie, liberalii au pentru prima dată candidaturi complete în toate localităţile din judeţ.

„Astăzi am depus candidaturile la Consiliul Judeţean, acum câteva zile am depus candidatura lui Mario De Mezzo la Primăria Slatina. În acest moment avem acoperit tot judeţul cu candidaturi, în toate localităţile, în toate circumscripţiile electorale. Este prima dată când PNL Olt depune candidaturi complete pentru fiecare localitate. (…) Eu cred că, în 2024, oltenii vor lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul şi vor vota oferta liberală pentru conducerea judeţului”, a declarat Gigel Ştirbu, duminică, după depunerea candidaturilor reprezentanţilor partidului pentru Consiliul Judeţean Olt.

Preşedintele PNL Olt a precizat că majoritatea candidaturilor reprezentanţilor PNL au fost deja depuse la circumscripţiile electorale din judeţ.

AMC

Politica