luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

REPER a depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Craiova

REPER Dolj a depus, duminică, la Biroul Electoral candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Craiova. Senatorul Cosmin Poteraș este candidatul partidului pentru funcția de primar al Municipiului Craiova.

„Trebuie să recuperăm decalajul economic dintre Craiova și celelalte mari orașe din România. După 34 de ani dominați de PSD, ani în care investitorii ne-au ocolit din cauza corupției și a incapacității administrației locale de a dezvolta orașul, Craiova merită să fie reprezentată în fața investitorilor de oameni cu experiență în mediul privat, care înțeleg nevoile lor și care pun mai presus craiovenii și nu pilele, interesele personale sau parandărătul. Cei mai mulți dintre tinerii craioveni își planifică viitorul în alte orașe sau țări. Craiova poate și trebuie să le ofere un mediu în care să se dezvolte profesional și în care să ducă o viață decentă alături de familie și prieteni”, a declarat Poteraș.

Lista de consilieri locali a REPER este deschisă de președintele organizației județene a partidului, Carmen Stângă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ne dorim consultarea cetățenilor în luarea deciziilor și transparență în cheltuirea banului public. Calitatea serviciilor publice este precară în Craiova: copiii nu au loc în creșe, persoanele vulnerabile nu au parte de sprijin. Clădirile de patrimoniu sunt în paragină în timp ce orașul se umple de clădiri construite în spații improprii. Orașul e sufocat de aglomerația din trafic, de praf, cenușă și noxe în timp ce transportul în comun, pistele de biciclete sau trotuarele lasă de dorit. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. Craiova trebuie să devină un oraș pentru oameni și nevoile reale ale acestora”, a declarat aceasta.

Politica