miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Becali îl sfătuiește pe Rotaru să nu îl lase pe Gâlcă să facă transferurile la CSU

Mihai Rotaru și Costel Gâlcă au ajuns destul de greu la o înțelegere, pentru că antrenorul a vrut să primească anumite asigurări. El și-a dorit să aibă o clauză clară, prin care i se prelungește automat contractul, la finalul sezonului viitor, dacă va fi campion. Mai mult decât atât, tehnicianul a cerut asigurări din partea conducerii clubului, în ceea ce privește întărirea lotului, în această vară. Gâlcă vrea să renunțe la mai mulți jucători de la CSU Craiova și să aducă minim 3 fotbaliști noi.

Gigi Becali a auzit că fostul antrenor de la FCSB ar vrea să aleagă el fotbaliștii care vor fi transferați la CSU Craiova și a reacționat destul de dur, în acest sens. El explică faptul că Mihai Rotaru ar trebui să facă mutările, pentru că banii nu sunt plătiți de tehnician. Tot Becali spune că dacă Gâlcă își asumă total transferurile, dacă jucătorii aduși nu se impun, antrenorul ar trebui să îi dea banii înapoi lui Mihai Rotaru.

„Auzeam aseară că dacă nu îi dă Gâlcă pe ăia afară și să vină ceilalți, pleacă. Păi, bă, atunci uite care e treaba. Eu chem un antrenor. Bă dacă tu ești atât de deștept fac tot de zici tu. Adu cinci jucători să răspunzi tu, dacă ești specialist. Adu cinci jucători! Răspunzi? A, păi nu răspund! Atunci lasă-mă pe mine să iau eu, că eu răspund, că dau banii. Eu le-am spus și lui Pintilii și lui Meme și lui Charalambous. Orice jucător pe care voi îl vreți îl iau, nu mai comentez. Să spună Pintilii că vrea un jucător, eu îl iau. Meme dacă zice că vrea un jucător, eu îl iau, de ce pentru că Meme nu o să zică de niciunul că e bun. Și dacă zice că e bun îl iau, că înseamnă că e chiar bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cum a fost la Ngezana. Eu nici nu m-am uitat la Ngezana. A zis Meme ‘Băi, Gigi, ăsta e extraordinar de bun’. Și l-am luat în trei secunde. De ce? Dacă zice Meme că e bun, înseamnă că e Maradona. Și l-am luat. Și Charalambous dacă zice domne, vreau jucătorul ăsta, îl iau în trei secunde. Dar să își asume! Dacă ești specialist, asumă-ți. Gâlcă e specialist! Spuneau la TV că dacă nu vin jucătorii pe care îi vrea, pleacă. Și eu dacă sunt Rotaru spun Bine, mă, pe care îi dau afară? În caz că nu funcționează, facem contract și toți banii pe care îi dau, mi-i dai înapoi, mă. Păi ce faci, îmi iei banii, mă și distrugi? Mai dau 4-5 milioane și tu la final ești pe locul 4. Păi pe locul 4 dă toți banii înapoi, mă! Unde te trezești? Facem circăraie? Îți fac poftele, îți dau și salariu, cum e posibil așa ceva? Asta e mentalitatea mea. Rotaru dacă are alta… Dar eu nu cred. Că eu l-am cunoscut pe Rotaru, e băiat deștept”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK.

Politica