miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident rutier cu patru mașini. Unul dintre șoferi a ajuns rănit la spital

Un accident a avut loc, în această dimineață, pe bulevardul I.C.Brătianu din Drobeta-Turnu Severin. Patru mașini au fost implicate. Un bărbat de 34 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un autovehicul condus de un alt bărbat de 52 ani ce se deplasa în fața sa.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de un autovehicul condus de un alt bărbat de 52 ani ce se deplasa în fața sa, și a intrat în coliziune cu acesta.

Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a ricoșat într-un alt vehicul la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani. De asemenea, cel de al treilea autoturism a intrat în coliziune cu alt autovehicul condus de un tânăr de 23 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 52 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au spus reprezentanții IPJ Mehedinți.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica