joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Zeci de angajatori vin la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Mehedințenii care nu au un loc de muncă își pot găsi unul pe 17 mai. Atunci va fi organizată, de către AJOFM Mehedinți, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Până acum, și-au confirmat participarea aproape 40 de angajatori.

Potrivit reprezentanților Agenție Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), firmele care au anunțat deja că vin la Bursă oferă aproape 300 de job-uri.

“În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la inceputul lunii aprilie 2024 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 100 angajatori contactaţi, 37 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de acestia fiind de 293, din care 14 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria prelucratoare, usoara, comerţ, hoteluri si restaurante, alimentaţie publică, transporturi, constructii, diverse activităţi de prestări servicii, intr-o gama foarte variata de meserii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada următoare, până în data de 15 mai 2024, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă”, transmit reprezentanții AJOFM Mehedinți.

Bursa Generală a Locuirlor de Muncă va avea loc vineri, 17 mai, de la ora 10, la Palatul Cultural „Theodor Costescu” din Severin. La aceasta pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă.

„Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: [email protected], unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul acestei acţiuni organizată de instituţia noastră”, mai transmit reprezentanții AJOFM Mehedinți.

Politica