luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean i-a sfidat pe polițiști după ce și-a bătut soacra

O femeie de 53 de ani, din comuna Polovragi, a sunat la poliție după ce a avut un conflict în familie cu soțul sau. Aceasta ar fi fost amenințată de bărbat, după ce individul i-ar fi bătut mama.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 57 de ani, din comuna Polovragi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra soacrei sale de 84 de ani și amenințat-o cu acte de violență pe soția sa. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie si amenințare, polițiștii luând totodată și măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Imediat după ce polițiștii i-au interzis să se mai apropie de victime, bărbatul ar fi revenit la domiciliu, încălcând astfel măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite, iar față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au menționat oamenii legii.

Politica