duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

15 posturi, scoase la concurs la Neuro

Psihologi, asistent medical, infirmieri, îngrijitoare curăţenie, bucătar dar şi portar. Asta caută Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. În acest sens se organizează concurs.

Posturile libere vor fi ocupate pe perioadă nedeterminată.

Acestea sunt: psiholog, la Staţionarul de zi al Clinicii de Psihiatrie I; psiholog, la Centrul de Sănătate Mintală Adulţi; asistent medical debutant, la Ambulatoriu de Neurologie; infirmier debutant, la Clinica de Neurologie I (2 posturi); infirmier debutant, la Clinica de Neurologie II (2 posturi); infirmier debutant, la Clinica de Recuperare – Neurologie (2 posturi); infirmier debutant, la Clinica de Psihiatrie I; îngrijitoare de curăţenie, la Camera de Gardă Neurologie; portar, la Clinica de Psihiatrie I; bucătar, la Blocul Alimentar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit anunţului privind organizarea concursului, pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Astfel pentru posturile de psiholog sunt necesare studii superioare de specialitate. Candidaţii care vor să ocupe postul de asistent medical generalist debutant trebuie să fie absolvenţi de studii medii postliceale, diplomă de asistent medical. Pentru celelalte posturi sunt necesare studii generale, iar pentru unele dintre ele studii de calificare.

Cei care vor să se angajaeze trebuie să ştie că termenul limită de depunere a dosarelor este luni, 23 noiembrie, ora 15.

Prima probă a concursului, proba scrisă, va avea loc în data de 7 decembrie, la ora 10. Cei care vor trece de aceasta, vor fi chemaţi pe 10 decembrie, ora 12, la interviu.

 

 

 

spot_img
spot_img

Politica