duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Copil bătut crunt. Agresorul a fost arestat

Un copil de numai 13 ani, din judeţul Olt, a fost bătut crunt de un tânăr de 23 ani. Agresorul, Ionuţ Laurenţiu Florea, a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 04/05.11.2015 tânărul de 23 ani, l-a lovit repetat „pe minorul R.A.D. în vârstă de 13 ani, din comuna Dobrosloveni, cu palmele şi căpiciul de la un cal, peste zona capului”.

Copilul a ajuns în stare gravă la spital. Anchetatorii arată că i-au fost “provocate leziuni traumatice (hematoame epicraniene, fractură oase proprii nazale şi etmoidal dreapta cu interesarea peretelui intern ochi drept)  care au necesitat pentru vindecare 50-55 zile îngrijiri medicale, de la data producerii leziunilor, dacă nu survin complicaţii, leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, în lipsa tratamentului medical putându-se instala decesul, astfel cum reiese din constatările preliminare suplimentare întocmite de IML – Craiova”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat instanţei care a dispus reţinerea lui pentru 30 de zile.

Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, la data de 11.11.2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a propus arestarea preventivă a inculpatului F.I.L., pe o perioadă de 30 de zile.

 

sursa foto: adevarul.ro

spot_img
spot_img

Politica