duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Tineri din întreaga lume au învățat secretele meseriei de trainer într-o conferință internațională AIESEC

 Organizația studențească AIESEC Craiova a fost timp de patru zile, în perioada 20-24 august, gazda unei conferințe internaționale, denumite ”International Train the Trainers”, care a fost dedicată membrilor acesteia din întreaga lume ce doresc să își dezvolte abilitățile de trainer. O echipă formată din nouă tineri, membri ai filialei din Craiova, au dus la bun sfârșit proiectul pe care l-au început în urmă cu șase luni. Astfel că, în data de 20 august, planul lor s-a concretizat într-un congres internațional de patru zile, ce a avut loc la Băile Herculane. Aproximativ 90 de membri AIESEC din 22 de țări, printre care s-au aflat state precum Camerun, Liban, Algeria, Polonia, Portugalia, Taiwan, Germania ș.a, au fost protagoniștii unei experiențe care pe majoritatea participanților i-a inspirat. Pe durata conferinței, tinerii, cu ajutorul unor alți membri AIESEC, atât din țară cât și din străinătate, care au mai multă experiență în domeniul training-urilor decât ei, au aflat ce să facă și ce să nu facă atunci când trebuie să vorbească în public, cum să se comporte și ce greșeli să evite atunci când sunt în postura de trainer. Pe scurt, au putut cunoaște rețeta unui training reușit.

“Această conferință a fost o revelație pentru mine în adevăratul sens al cuvântului. Nu doar că mi-am descoperit pasiunea pentru training și cea de a-i impulsiona pe oamenii din jurul meu să crească, cât am înțeles cu adevărat ce înseamnă autocunoaștere, diversitate și prietenie”, a declarat Bianca Elena Camen, delegat din România. De asemenea, fiind o conferință internațională, tinerii au avut ocazia să descopere diferite culturi, să lege prietenii cu membri din cât mai multe țări.

”A fost o experiență foarte importantă pentru mine, fiind prima conferință internaționala la care particip. Sunt încântată că am putut să îmi împărtășesc experiența cu membri AIESEC din întreaga lume și totodată am căpătat noi informații pe care le voi pune în practică acasă”, a declarat Justyna Kalinowska, delegat din Polonia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conferința a fost apreciată de toți participanții care speră să se revadă într-un viitor apropiat. Delegații au declarat că s-au simțit ca într-o familie și nu regretă participarea.

 

spot_img
spot_img

Politica