marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU II a eliminat şi pe Pandurii II

CS U II Craiova rămâne în competiţia KO şi după partida cu Pandurii II Târgu Jiu. Trupa lui Daniel Mogoşanu a întors rezultatul pauzei: 0-1, şi a reuşit un nesperat 2-1 contra gorjenilor. Simon Mazarache, care alături de Bancu şi Birceag, au fost trimişi de la echipa mare de Sorin Cîrţu, prezent şi la meci, a fost eroul craiovenilor. După ce a marcat în minutul 50 golul egalizator, gorjenii deschizând scorul în urma autogolului din minutul 4 a lui Lăzărescu, Mazarache l-a derutat pe Lazar la mingea trimisă de Armăşelu. Oaspeţii au ratat şi un penalti prin Erico, iar în ultimul sfert de oră au jucat cu un om în minus prin eliminarea pentru două cartonaşe galbene a lui Cocină. În urma rezultatului din jocul de la Işalniţa, doljenii s-au calificat în turul al cincilea al Cupei României, unde vor participa cele 18 echipe calificate din runda a patra, plus cele 18 echipe din liga a doua, care nu au intrat până acum în competiţie. Etapa a cincea a Cupei României este programată să se dispute pe 8 şi 9 septembrie 2015, ora 16.30. La CSU II au jucat: L. Popescu – Ghincea, Ciocoteală, Lăzărescu, Briceag – Iuga (69 Armăşelu), Gârbiță, Bancu (46 Jurj) – Scarlat (46 Petre), Mazarache, Manea. Tehnicianul gorjean Lucian Mocioi a început i-a avut în teren pe: Lazar – Trifu, Erico da Silva, Brânzan, Trocan (46 Negrescu) – A. Dan, Bârlan, Munteanu (60 Șendroiu), Dodoi (78 Mărgărit), Pârcălabu – Cocină.

Mogoşanu dezamăgit de prima repriză, satisfăcut de calificare

Tehnicianul gazdelor Daniel Mogoşanu se aştepta la un joc greu, dar a crezut că echipa sa poate merge mai departe.”Ştiam jocul adversarei, pe care o urmărisem în urmă cu o săptămână în amicalul jucat la Podari. Pandurii a fost mai periculoasă în prima repriză, dar repriza a doua noi am arătat mai mult caracter. Sunt bucuros că am reuşit să ne calificăm, am crezut că putem învinge şi trebuie să ne bucurăm de acest parcurs în Cupă, mai ales că am eliminat 3 echipe pe care le vom întâlni şi în campionat ”, a spus Daniel Mogoşanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mocioi: ”Nu meritam să pierdem, am avut ghinion”

Eliminarea gorjenilor, care i-au avut de la seniori pe Lazar şi Erico da Silva, a fost greu digerată de antrenorul Claudiu Mocioi. Acesta a spus după meci: “Din păcate am plătit tribut lipsei de concentare până la final. Am controlat jocul, am avut ocaziile mai clare. Nu meritam să pierdem, am avut ghinion. Momentul cheie al jocului a fost atunci când am ratat penaltiul. Sper să ne revanşăm în meciul de campionat, în faţa Craiovei”

 

Politica