duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Halep începe astăzi noul sezon

Vacanţa s-a terminat mai devreme pentru Simona Halep, care a fost nevoită să petreacă Revelionul în China, de astăzi urmând să participe la turneul de la Shenzhen. 
Principala favorită a turneului,  Simona Halep (3 WTA), va juca astăzi, în primul tur contra nemţoaicei Annicka Beck (53 WTA), în faţa căreia are de luat o revanşă după înfrângerea de anul trecut, din optimile de la s’Hertogenbosch. 
Chiar şi aşa, Simona conduce cu 2-1 la întâlnirile directe. În optimile de finală, Simona ar  trebui să joace contra rusoaicei Natalia Vikhlyantseva, care a depăşit-o ieri pe Anna-Lena Friedsam, din Germania, cu scorul 2-6, 6-3, 6-3.
 
Irina Begu (41 WTA), a şasea favorită a turneului, va evolua tot astăzi, pentru prima dată în carieră, contra cehoaicei Katerina Siniakova (84 WTA), urmând ca în optimi să evolueze împotriva învingătoarei din partida dintre Tereza Smitkova şi o jucătoare venită din calificări.
Monica Niculescu (46 WTA), cap de serie numărul 7, va juca în primul tur contra austriecei Polona Herzog (97 WTA), pe care o conduce cu 1-0 în meciurile directe, după ce a învins-o anul trecut în sferturi la Bucureşti. 
În optimile de finală ar fi putut fi o confruntare 100% românească, dacă Alexandra Dulgheru (83 WTA) o depăşea ieri pe Saisai Zheng (100 WTA), însă a pierdut cu scorul de 7-5, 5-7, 6-1.
spot_img
spot_img

Politica