duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

“Ghicitoarele” înşală bătrânii

Mai mulţi romi au lăsat o bătrână fără cerceii de aur. Aceştia, un bărbat şi trei femei, au acostat-o pe femeie şi au convins-o să le dea cerceii pentru a-i ghici viitorul. În schimbul lor, femeia a primit cerceii unei dintre femeile de etncie romă. A constatat însă că aceştia nu erau de aur. Atunci a anunţat poliţia.

La data de 15 august a.c., ora 10.58, poliţiştii au fost cu privire la faptul că mai mulţi cetăţeni de etnie rromă au acostat o bătrână pe raza comunei Fîrtăţeşti şi folosind metoda „ghicitului” i-au luat acesteia cerceii. În baza sesizării au fost instituite filtre, iar în jurul orelor 11.00, un autoturismul înmatriculat în străinătatea fost oprit în trafic de pe raza oraşului Bălceşti, ocupanţii autoturismului fiind: M. Anton, de 26 de ani, J. Letiţia, de 41 de ani, C. Valentina, de 22 de ani, G. Mariana, de 43 de ani. În urma controlului corporal şi al autovehiculului, asupra acestora a fost găsită o pereche de cercei, care aveau particularităţile menţionate de partea vătămată. Cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Bălceşti pentru continuarea cercetărilor. În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că partea vătămată de bunăvoie a acceptat un schimb de cercei între aceasta şi C. Valentina. Persoana vătămată, constatând ulterior că cerceii primiţi la schimb nu sunt din aur ci din alt material a cerut ajutor.
Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea

Valentina este acuzată de înşelăciune. După finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
Articolul precedent
Articolul următor

Politica