marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițist lăsat fără armă în timpul unui scandal

Un polițist din județul Olt a rămas fără arma din dotare, în timp ce intervenea la un scandal. O femeie i-ar fi smuls-o.

S-a întâmplat în comuna Iancu Jianu. Un bărbat de 51 ani a sunat la 112 și a spus că a fost agresat de fiul său. La fața locului au mers polițiștii din Bobicești. În timp ce polițiștii încercau să aplaneze conflictul, soți a reclamantului ar fi smuls arma din dotarea unuia dintre ei, după cum au precizat surse locale pentru olt-alert.ro. Și fiul ei a fost agresiv cu poliţiştii. Au fost arestați preventiv.

„La data de 30 iulie, în jurul orei 19:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, de un bărbat, în vârstă de 51 ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, cu privire la faptul că a fost agresat de fiul său.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care au identificați un bărbat, în vârstă de 51 de ani, o femeie, în vârstă de 48 de ani și un tânăr în vârstă de 27 de ani, toți din comuna Iancu Jianu, județul Olt.

La vederea polițiștiilor, tânărul, în vârstă de 27 de ani, cât și femeia, în vârstă de 48 de ani, ar fi manifestat un comportament violent față de polițiștii, moment în care, aceștia au procedat la imobilizarea celor doi.

În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș despre situația de fapt, fiind întocmit un dosar penal în care s-a dispus efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La data de 31 iulie a.c., în urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, a dispus reținerea pentru 24 de ore a femeii în vârstă de 48 de ani și tânărului în vârstă de 27 de ani, cei doi fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 1 august 2022, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de femeia în vârstă de 48 de ani și tânărul în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, județul Olt, fiind continuate cercetările.”- IPJ Olt

Ei au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Politica