marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

În arestul poliției după ce a înjunghiat un tânăr

Un băiat de 18 ani din Craiova, a ajuns în arestul poliției Dolj, pentru că a înjunghiat un tânăr de 23 de ani cu un cuțit. Băiatul de 23 de ani a intrat într-un conflict spontan cu tatăl tânărului de 18 ani. Acesta, ca să își apere tatăl, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe tânărul de 23 de ani în abdomen.

“În seara zilei de 27 aprilie 2024, ora 23.18 poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 46 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil de pe Aleea Călugăreni are loc un conflict între mai multe persoane.

Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat de 47 de ani, unde, în urma unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe acesta. În sprijinul bărbatului ar fi intervenit fiul său, de 18 ani, care l-ar fi lovit pe tânăr, în zona abdominală, cu un obiect tăietor-înţepător.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii doljeni.

spot_img
spot_img

Politica