marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Florin Piersic a ajuns pe masa de operație

Florin Piersic se confruntă cu momente delicate! A fost internat de urgență și se pare că necesită o intervenție chirurgicală

Florin Piersic, unul dintre cei mai remarcabili actori din istoria României, se confruntă cu momente delicate. A fost internat de urgență și se pare că necesită o intervenție chirurgicală din cauza unei infecții la genunchi.

Potrivit foaiatransilvana.ro, artistul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală din cauza unei infecții care s-ar fi localizat la nivelul unui genunchi. Conform informațiilor, după ultimul lui spectacol, actorul s-a simțit rău, motiv pentru care a fost nevoit să meargă de urgență la spital.

Florin Piersic a fost internat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, o unitate medicală de încredere din municipiu. Fiind internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie, artistul a fost supus unei operații la genunchi efectuate de medicul ortoped Claudiu Chitea, recunoscut ca un expert în acest domeniu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 6 aprilie 2024, Florin Piersic a revenit pe scenă în rolul său din piesa „Străini în noapte”. Spectacolul a avut loc în Sibiu, pe scena Teatrului Radu Stanca.

„Suntem azi în 6 aprilie. A venit primăvara! Ce pot să vă povestesc despre turneul cu recitalul „Nu-ntreba câți ani am!”? Că sunt copleșit! Ce public minunat! La Timișoara am fost de nenumărate ori în ultimii ani cu spectacolul „Străini în noapte”. Asociația „Iubesc Timișoara”, m-a invitat însă cu acest recital pe care vă spun drept că îl iubesc, pentru că recitalul.. sunt eu.

De la Timișoara, am ajuns la Hunedoara, oraș de care sunt legat definitiv, pentru că este locul în care făceam la douăzeci și cinci de ani filmul „Aproape de Soare”. Am rămas cu hunedorenii după spectacol, mai bine de două ore să povestim, să ne îmbrățișăm, să ne fotografiem.

Ar trebui sa vă spun că înainte de aceste „întalniri de dragoste”, am avut la Sibiu o întalnire minunată cu Constantin Chiriac- directorul Teatrului Radu Stanca- și cu preotul Constantin Necula, cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Un dialog de suflet cu două bucurii de oameni!  Minunat! Vă țin pe toți aproape de inima mea! Florin”, scria actorul pe pagina sa de Facebook, pe data de 6 aprilie.

spot_img
spot_img

Politica