marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Alb-albaștrii își laudă antrenorul: „A știut cum să lucreze”

Costel Gâlcă deja i-a impresionat pe alb-albaștri. Oltenii nu au părut că se înțeleg prea bine cu Petev, iar bulgarul a plecat. Noul antrenor al echipei a câștigat deja vestiarul, iar acest lucru se vede în joc. Andrei Ivan este într-o revenire de formă și spune că tehnicianul a știut cum să lucreze cu el.

Trei puncte bune pentru noi. E important că am câștigat. De acum o să joc oriunde pentru echipă. Probabil Mister mi-a dat încredere. A știut cum să lucreze cu mine și asta m-a ajutat. Am avut o săptămână la dispoziție cu Mister și acum e bine”, a spus Andrei Ivan.

Nicușor Bancu l-a lăudat și el pe Costel Gâlcă. După victoria cu Rapid. căpitanul de la CSU Craiova a subliniat faptul că victoria a fost obținută datorită antrenorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toată echipa s-a dăruit, s-a văzut o diferență față de meciul cu CFR Cluj. Datorită lui (n.r. Costel Gâlcă) am jucat atât de bine și nu le-am dat spații. Știam că vor ataca, dar am zis să ținem mai mult de minge. Se pare că pauza ne-a ajutat foarte mult să ne creăm multe ocazii. Lupta pentru locul 2 este foarte strânsă, suntem acolo. Se va juca până în ultima etapă. Până încep antrenamentele voi fi 100%, îmi pare rău pentru cei care s-au accidentat de la echipa națională. Sper să nu se mai accidenteze nimeni pentru că ne așteaptă ceva inedit”, a spus Nicușor Bancu, la Orange Sport.

spot_img
spot_img

Politica