marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Gâlcă mai are mult de muncă la CSU Craiova: „Am avut o dezorganizare în mai multe momente”

Costel Gâlcă nu a fost tocmai fericit pentru jocul arăta de elevii lui, în Giulești, dar s-a declarat mulțumit cu cele trei puncte obținute în urma rezultatului de 1-2, în favoarea alb-albaștrilor. Antrenorul nu vrea să își mai vadă echipa dezorganizată și are pretenția ca alb-albaștrii să fie mult mai atenți în defensivă și foarte eficienți în atac.

Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii. În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp. Sunt fericit că am luat cele trei puncte.

Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac și în apărare. Pentru mine Ivan este atacant, dar joacă de mult timp extremă. Se simte bine pentru că a avut goluri în acest meciuri și pentru că poziția lui în teren și sprijinul colegilor îi dau mai multe opțiuni. Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Baiaram a ieșit din teren, vedem rezultatul mâine poimâine.”, a spus Costel Gâlcă, după meciul cu Rapid.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Silva și Zajkov nu sunt titulari, la CSU Craiova, iar acest lucru s-a văzut în jocul lor nesigur. Totodată, în atac, Jovan Markovic încă nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor, iar oltenii nu au un vârf veritabil, care să marcheze constant, așa cum se cere pe acea poziție. Koljic se tot accidentează, dar nu este nimic nou, în timp ce Blesa a dezamăgit total, în ciuda faptului că Mihai Rotaru a plătit o sumă importantă pentru transferul acesta.

spot_img
spot_img

Politica