joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vicențiu Mocanu, oficial, pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Omul de afaceri Vicențiu Mocanu și-a depus, luni, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vicențiu Mocanu candidează din partea AUR și afirmă că prioritățile sale în calitate de primar vor fi crearea de noi locuri de muncă, sprijinirea pensionarilor, a familiilor, dar și susținerea afacerilor locale.

„Cu mare entuziasm, vă anunț astăzi depunerea oficială a candidaturii mele pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea. Am intrat în această cursă electorală motivat de un profund angajament față de comunitatea noastră și de o viziune clară de schimbare pentru viitorul orașului.Principalele mele priorități în calitate de primar vor fi crearea de noi locuri de muncă, sprijinirea pensionarilor și a familiilor, precum și susținerea afacerilor locale. Vom atrage investiții care să genereze oportunități de angajare stabile și bine plătite, vitalizând astfel economia locală. De asemenea, mă voi asigura că pensionarii primesc respectul și sprijinul pe care îl merită, prin programe adecvate de asistență socială și medicală. Pentru mame și familii, voi implementa inițiative care să ofere suport în domeniul îngrijirii copiilor și educației, facilitând astfel echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Afacerile locale vor beneficia de un mediu propice dezvoltării, cu acces mai bun la finanțare și consultanță, pentru a stimula inovația și competitivitatea. Este esențial să avem o economie locală puternică care să susțină dezvoltarea comunității. Vă invit pe fiecare dintre voi să vă alăturați acestei mișcări pentru un Râmnicu Vâlcea mai bun, unde fiecare cetățean să simtă că are un viitor sigur și prosper”, a afirmat Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El îi invită pe râmniceni să viziteze site-ul mocanuvicentiu.ro pentru mai multe detalii despre planurile sale și modul în care locuitorii orașului pot contribui.

Politica