marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fosta lui Dorian Popa, cerută în căsătorie

Claudia Iosif: „Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”

După separarea de Dorian Popa, Claudia Iosif a primit o avalanșă de mesaje din partea fanilor. În prezent, fosta parteneră a artistului este singură, chiar dacă a primit o cerere în căsătorie pe platformele de socializare, conform Libertatea.

După 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, și Dorian Popa s-au despărțit. Deși mulți se așteptau să se căsătorească, ei au luat-o pe drumuri separate. „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a transmis vedeta în urmă câteva luni, pe Instagram.

Până la acest moment, nici Dorian Popa și nici ea nu s-au afișat public cu alți parteneri. Claudia Iosif a fost asaltată însă de mesaje de la fanii, unii au îndrăznit să o ceară în căsătorie, dar ea a refuzat orice propunere, chiar și atunci când un bărbat i s-a propus să-i dăruiască un cadou.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vrei să fii soția mea?”, a fost întrebarea pe care Babs a primit-o de la doi bărbați diferiți. Aceasta nu doar că a râs, dar a răspuns: „Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”. Mai mult decât atât, un alt bărbat a întrebat-o dacă acceptă un cadou frumos pe care vrea să i-l trimită, însă Babs l-a pus la punct imediat: „Soția ta ce zice?!?? Să-i dau tag, să o întrebăm?”.

Referitor la o nouă relație Dorian Popa nu a făcut declarații, însă a zis că până în 40 de ani își dorește să devină tată. „Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36, mai am timp, Eu am spus că, până la 40, fac copil. Eu zic că, în patru ani, fac copil”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

spot_img
spot_img

Politica