miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

PNL și PSD Vâlcea s-au înscris oficial în cursa electorală

În această dimineață, începând cu ora 10.00, reprezentanții PNL Vâlcea au depus la Biroul Electoral Județean lista de candidaturi pentru Consiliul Județean Vâlcea. Au fost urmați, începând cu ora 12.00, de reprezentanții PSD Vâlcea.

Liberalii vâlceni speră să obțină majoritatea în consiliu și spun că programul electoral pune baza pe investiții și dezvoltarea zonei rurale. Lista este deschisă de candidatul pentru funcția de președinte al CJ Vâlcea și de doi tineri care candidează pentru funcțiile de primari la Băbeni, respective Mihăești.

Președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, spune că lista propusă este formată din profesioniști: „Avem o listă formată din oameni competenți și valoroși. Eu cred că oricând o astfel de listă poate să fie depusă și pentru Primăria Generală a Capitalei și chiar la Parlamentul României, de exemplu. Acești oameni au demonstrat de-al lungul carierei profesionale că sunt foarte bine pregătiți, oameni care sunt dedicați comunității din care provin.  După cum știți, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea candidează domnul secretar de stat Aurel Simion, o persoană care va schimba în bine fața județului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista PNL pentru Consiliul Județean Vâlcea:

  1.  Simion Aurel
  2.  Ștefan Bîzîc
  3.  Stănică Mihai – Cătălin
  4.  Folea Gheorghe
  5.  Popa Ovidiu
  6.  Gogoloși Adrian
  7.  Alina Tîrlea
  8.  Mihaela Andreianu
  9.  Mircea Poenaru
  10. Victor Popescu
  11. Ilie Fârtat
  12. Dragoș Sitaru
  13. Narcisa Stan
  14. Claudiu Popa
  15. Mircea Nadolu
  16. Cristian Simoiu
  17. Radu Preoteasa
  18. Iulian Puețu
  19. Florin Cîrstescu
  20. Alexandru Părduț
  21. Gheorghe Păsat
  22. Gheorghe Vieru
  23. Ionela Strîmbei
  24. Ion Bîzîc
  25. Ghermac Eftimie
  26. Minodor Vasiloiu

PSD propune o listă cu oameni tineri și competenți la CJ Vâlcea 

Reprezentanții PSD Vâlcea au depus azi, 29 aprilie 2024, la Biroul Electoral Județean Vâlcea, lista de candidați pentru alegerile locale din iunie. Social-democrații vâlceni propun oameni tineri și mulți oameni noi. Interesant este faptul că 30 la sută dintre candidați sunt doamne sau domnișoare. Președinte PSD, Constantin Rădulescu, este convins că vâlcenii vor alege continuitatea, având în vedere că în următorii 4 ani investițiile în diverse domenii vor atinge cota de un miliard de euro. 

„Noi le spunem vâlcenilor că avem buna credință și ne vom duce la îndeplinire toate promisiunile. De ce spun asta? Pentru că în acest moment avem în derulare proiecte de peste 600 de milioane de euro în condițiile în care am promis 350 de milioane și am depășit țintă propusă. Avem în pregătire proiecte în valoare de încă 200 de milioane de euro, proiecte în domeniile strategice de dezvoltare. În anul 2028  o să depășim suma de un miliard de euro. Consiliul Județean Vâlcea va gestiona acesta sumă în domenii precum infrastructură rutieră, infrastructură de mediu, sănătate, protecție socială, turism, educație și sport. Noi le propunem vâlcenilor o listă echilibrată, puternică, o listă echilibrată și din punct de vedere al profesiilor. Avem oameni noi, toată lista are oameni cu experiență în administrație. 33 la sută dintre candidați sunt doamne și domnișoare. În ceea ce privește ținerii, ne apropiem de 40 la sută. Media de vârstă a candidaților pentru Consiliul Județean Vâlcea este de 43 de ani. Sunt onorat să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea alături de astfel de oameni” , spune Constantin Rădulescu.

Lista PSD pentru Consiliul Județean Vâlcea:

  1. Constantin Rădulescu
  2. Bică Andra
  3. Pistol Bogdan
  4. Dobrete Adina Florentina
  5. Iliescu Ion-Adrian
  6. Grigorescu Remus
  7. Dima Cosmin Adrian
  8. Lupu Alina
  9. Mirea Mihaela
  10. Bușu Adrian
  11. Argeșanu Irina Maria
  12. Iordache Dănuț
  13. Bobocea Gheorghe
  14. Nicolaescu Ion
  15. Ciocan Vetuța
  16. Roșu Călina
  17. Popa Remus Maria
  18. Grigorie Laura
  19. Voiculeț Costinel – Alin
  20. Belciu Ion
  21. Moise Iuliana
  22. Mutuligă Florin Nicolae
  23. Lupu Alin
  24. Bălășete Răzvan
  25. Găitănaru Adrian
  26. Vâlcea Răzvan
  27. Ungureanu Alexandra  Letiția
  28. Bălănoiu Mădălina
  29. Popescu Bogdan
  30. Popa Ioana
  31. Teodorescu Bogdan
  32. Mirescu Cătălin
  33. Diaconu Eduard
  34. Borcan Mihai
  35. Fuiorea Cristina
  36. Luciu Ionuț
  37. Șașcâm Irinel
  38. Răducanu Alexandru
  39. Stănică Ionuț-Laurențiu
  40. Zdârcea Răzvan

Andi Niculescu

Politica